Online kérdőívek kitöltése Pénzért.SERP: természetesen a legsikeresebb! A spirál vállalatirányítási rendszer a természet egyik meghatározó működési elvét vette alapul. Az üzleti életben ezzel lehetsz most te is a legsikeresebb.Üzletkötőként végtelen mélységből, különböző féle jutalékokat,személyre szabott juttatásokat,és újfajta sznyújt neked a SERP.1. Plusz vásárlóerőhöz juttathatod a vevőidet.2. Új eladókat is hozhatsz, amiért szintén jutalék jár.3. A Spirál rendszerrel határtalanok a lehetőségeid!akmai lehetőségetOszd meg a véleményed és keress pénzt. Teljesen ingyenes.Professzionális levelezés · Vállalati szintű biztons. · Hatékonyságnövelő eszk. Ingyenes próba megkezdéseÁrak és funkciókGoogle Apps-termékek Keresési eredmények Ingyenes Online kérdőíves munkák: Kérdőív kitöltés pénzért! A Kérdőív Kavalkád mely "A Kérdőív Kavalkád mely" [A Kérdőív Kavalkád mely] Eredmények online pénzért kérdőív "Eredmények online pénzért kérdőív" [Eredmények online pénzért kérdőív]Kérdőív-minták Online kérdőívek Kérdéstípusok "Kérdőív-minták Online kérdőívek Kérdéstípusok" [Kérdőív-minták Online kérdőívek Kérdéstípusok] Online kérdőívek gyorsan és egyszerűen "Online kérdőívek gyorsan és egyszerűen" [Online kérdőívek gyorsan és egyszerűen] Online kérdőívek kitöltése Pénzért "Online kérdőívek kitöltése Pénzért" [Online kérdőívek kitöltése Pénzért] interneten interneteskérdőívek kitöltése pénzért pénzért "interneten interneteskérdőívek kitöltése pénzért pénzért" b[interneten interneteskérdőívek kitöltése pénzért pénzért] kitölthető online kérdőívek ... "kitölthető online kérdőívek ..." [kitölthető online kérdőívek ...] kérdőívek kitöltése pénzért "kérdőívek kitöltése pénzért" [kérdőívek kitöltése pénzért] +A +Kérdőív +Kavalkád +mely +Eredmények +online +pénzért +kérdőív +Kérdőív-minták +Online +kérdőívek +Kérdéstípusok+Online +kérdőívek +gyorsan +és +egyszerűen +Online +kérdőívek +kitöltése +Pénzért +interneten +interneteskérdőívek +kitöltése +pénzért +pénzért +kitölthető +online +kérdőívek +... +kérdőívek +kitöltése +pénzért"A Kérdőív Kavalkád mely" "Eredmények online pénzért kérdőív" "Kérdőív-minták Online kérdőívek Kérdéstípusok" "Online kérdőívek gyorsan és egyszerűen" "Online kérdőívek kitöltése Pénzért" "interneten interneteskérdőívek kitöltése pénzért pénzért" "kitölthető online kérdőívek ..." "kérdőívek kitöltése pénzért"[A Kérdőív Kavalkád mely] [Eredmények online pénzért kérdőív] [Kérdőív-minták Online kérdőívek Kérdéstípusok] [Online kérdőívek gyorsan és egyszerűen] [Online kérdőívek kitöltése Pénzért] [interneten interneteskérdőívek kitöltése pénzért pénzért] [kitölthető online kérdőívek ...] [kérdőívek kitöltése pénzért] Online kérdőívek kitöltése Pénzért: Bónusz Program!

2016. augusztus 20., szombat

Bónusz Program!



  • pénztárca
    Bankinfopénztárca TulajdonságokEgyenleg 
0,00 €Pénznem VáltásUSD
    • 0,85650,9033
    • GBP1,12861,1812
    • CHF0,89790,9398
Lásd Új felhasználók OKPAY, és akár € 500,00 EUR minden áttétel.
Referral Bonus ProgramAz ajánlási bónusz program jutalmazza meg arra
 vonatkozóan, hogy az új felhasználók és a 
vállalkozások OKPAY.



Lásd Új felhasználók OKPAY, és akár € 500,00 EUR minden áttétel!


Referral Bonus Program



Szeretnénk meghívni mindenkit, hogy kihasználják a speciális áttétel lehetőséget. Hiszünk abban, hogy a legjobb ajánlási program az összes által kínált fizetési rendszerek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy keresni akár 500,00 EUR minden említett felhasználó!

Meghatározása a kétszintű ajánlási rendszer

OKPAY: kiváló kétszintű áttételi rendszer áll rendelkezésre mind az üzleti és az egyéni felhasználók számára (lásd az ajánlói fa grafika).
Te - minden felhasználó számára, akár céges 
vagy egyéni, hogy van egy OKPAY számlára.
Első szintű ajánlói - egy felhasználó, aki 
közvetlenül meghívott OKPAY az Ön által.
Második szintű ajánlói - egy felhasználó, aki meghívást kapott 
a OKPAY által az első szintű elé.

Összegét Referral kifizetések

Ön, mint a hivatkozó részesülnek említett felhasználók tevékenysége és a tranzakciók az alábbiak szerint.
Első szintű AjánlókMásodik szintű Ajánlók(felhasználó által előterjesztett az ajánló)
felhasználói tranzakciók20% minden díj említett felhasználói ügyletek10% tranzakciós díjat
OKPAY kártya megrendelések1 USD rendes küldemények megrendelések és 3 USD futár postai szolgáltatás megrendelések 
0.25 USD rendes küldemények megrendelések 1 USD futár postai szolgáltatás megrendelések 
OKPAY Card top-up0,20 USD per terhelés0,10 USD per terhelés
Betétek (e-pénz)0,5%0,30%
Kivonás (Bank)1 USD per visszavonása0,50 USD per visszavonása
* Felhívjuk figyelmét, hogy fizetni jutalékot csak bizonyos műveletek, ahol van jövedelme. Abban az esetben, ha működés nulla jutalékot az OKPAY oldalán, nem ajánlási bónusz kerül kifizetésre. Más szóval, ezek a bónuszokat levonják OKPAY díjakat, így osztozunk jövedelem partnereinkkel (te).Áttételi kifizetés azonnali.

Kiszámítása esetleges kifizetések

Példák: Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik, nézzünk egy kis pénzt a képbe, és meglátjuk, mi történik.

Közötti tranzakciók Felhasználók

Tegyük fel, hogy a második szintű áttétel miatt 500 EUR tranzakciót. Ehhez tranzakció, mint az eredeti közvetett hivatkozó, kap 10% a mi szolgáltatási díj, azaz 0,25 EUR fiókjában!
Hasonló módon, ha ugyanazt a műveletet hajtják végre az első szintű áttétel, akkor kap 20% a díj, azaz 0,50 EUR kerül elhelyezésre a fiókjába!

OKPAY kártya műveletek

Amikor az első szintű áttétel rendel kártya futárral, akkor azonnal megkapja 3 USD fiókjába. És miután a kártya aktiválásakor, minden kártya terhelés ez a felhasználó azonnal tegye 0.20 USD be OKPAY pénztárca.

E-pénz és banki Kivonás

Tegyük fel, hogy az egyik első szintű áttételek teszi a 300 USD letét egy e-valuta esetében. Akkor azonnal megkapja 0,5% -át ez az összeg, azaz 1,5 USD .
Egy idő után, ez ​​a felhasználó úgy dönt, hogy ezt a pénzt egy bankszámlára. Ebben az esetben, akkor kap 1 USD tovább.

Hol és hogyan kell közzétenni információ

Ahhoz, hogy maximalizálja a nyereség, azt javasoljuk, hogy vonzzák az új felhasználók, akik működnek az online áruházak, vagy hasonló internetes vállalkozások, generáló rengeteg értékesítés / tranzakció. Fórumok, blogok, közösségi hálózatok, levelezőlisták, stb Az internet házigazdák nagyon sok közösség hasonló gondolkodású szakemberek különböző területein a tudás és tevékenység. Mindössze annyit kell tennie, hogy tájékoztassa ezek az emberek rólunk, és azokat érdekli a szolgáltatásokat. Kérjük, ne használjon SPAM. Tájékoztató leveleket egyértelműen kell engedélyeznie a jogosultak a tartalom finomhangolt érdekeiket.

Kihez mesélni OKPAY szolgáltatások

Vannak sok érdekelt vállalkozások OKPAY szolgáltatások. Az alábbiakban néhány példát.

Online üzletek

Emellett elfogadó gyakorlatilag minden típusú fizetési kínálunk kiváló online banki szolgáltatások: a felhasználók a világ minden táján egyszerre részesülhetnek banki fizetések és elektronikus átutalásokat világszerte.

kifizetési projektek

Mi tökéletesen alkalmas bármilyen projekt során rendszeres kifizetéseket minden címzettnek. Ezek a felhasználók kaphatnak támogatást a bankszámlára, OKPAY kártya, vagy elektronikus pénztárca.

Pénzügyi szolgáltatások

Forex és Tőzsde, multi-level marketing (MLM). Szolgáltatásaink lehetővé teszik visszavonhatatlan fizetési minimális jutalék.

freelancing

OKPAY lehetővé teszi a felhasználóknak a világ minden tájáról, hogy elfogadja számos különböző típusú fizetések, valamint alkalmazni a fizetési kártyák, amely kiváló szolgáltatást mind szabadúszók és az ügyfelek.

Felnőtt Üzletek

A OKPAY kártyák tökéletes a kifizetéseket a modellek és a tartalomszolgáltatók számára. OKPAY van a lehetőséget, hogy a névtelen fizetési nélkül az érzékeny, személyes és pénzügyi információkat.

Hol talál információt OKPAY és annak előnyeit

Meg kell, hogy hozzon létre egyedi tartalmat leíró OKPAY szolgáltatásokat annak érdekében, hogy érdeklődés, és vonzzák a célközönség. Kérjük, ismerkedjen meg az OKPAY funkciók Üzleti és személyes fiókok. Ön is szeretné, hogy nézd meg aBusiness Solutions rész, amely tartalmaz egy részletes leírást az előnyöket OKPAY hozhat különféle e-kereskedelem.

Promóciós grafikák, emblémák, és zászlók

Kattintson ide , hogy kap a logók és bannerek szinte minden stílusban és méretben. Ön szabadon használhatja az ezt az anyagot a promóciók.

Kezdés hivatkozva Új felhasználók ma - Ez egyszerű

Itt van, hogy az induláshoz.
  • Jelentkezzen be OKPAY számlára.
  • Nyissuk meg a Referral Bonus Program részében az OKPAY profilja, hogy a személyre szabott hivatkozó linket, amely küldhet ki e-maileket, adjunk hozzá egy banner a honlapon, vagy integrálja az e-kereskedelmi alkalmazás.
  • Minden alkalommal, amikor egy új felhasználó regisztrál egy OKPAY fiókját a link, vagy banner, akkor azonnal kapni bónuszokat azok tranzakciós volumen - maximum 500,00 EUR.



Nincsenek megjegyzések: